Chace Crawford over rol in reboot Gossip Girl

Oeeeeh...

Lees ook

Chace Crawford aka Nate Archibald, keert terug in de reboot van Gossip Girl. De acteur licht aan E! News alvast een tipje van de sluier op over zijn mogelijke return in de reboot van de populaire serie.

Nieuwe rol

Stiekem hopen we natuurlijk allemaal dat Nate terugkeert in de serie, maar of dat ook werkelijk zal gaan gebeuren is nog onzeker.

"Ik zal een vader spelen, denk ik", grapt Chace aan E! News. "Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn, ik hou van de programmamakers dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen", aldus Chase.

Lees ook: Nee! Chace Crawford heeft een nieuwe liefde

Verhaallijn

De nieuwe Gossip Girl zal zich in de zelfde wereld afspelen als de 'oude versie', maar wat de exacte verhaallijn zal zijn is nog niet bekend. Wel verwacht Chase dat de reboot een verfrissing voor de seriewereld zal zijn. "Je kan veel meer laten zien in de series van tegenwoordig. Kijk maar naar de serie Euphoria. Zij definiëren op de juiste manier 'highschool drama' en laten écht zien met wat voor dingen tieners tegenwoordig struggelen."

"Ik weet zeker dat dit een frisse start voor de producers zal zijn. Ze zijn geweldig en het wordt sowieso een top serie. Er is nog steeds veel vraag naar een vervolg. Mensen vragen altijd of ik terug zal keren. Petje af voor hun, want ik denk dat het wel een goed idee is", vertelt Chase verder.

Afwachten

We weten tot nu toe dat de reboot in het eerste seizoen tien afleveringen zal hebben en dat we een tijdsprong van acht jaar maken. We volgen een nieuwe generatie van privéschool-studenten die opnieuw te maken krijgen met een 'Gossip Girl'.

Verder is er nog niet veel bekend over het vervolg, nog even afwachten dus!

Bron: E! News | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook