Expeditie Robinsons Rijk doet schokkende onthulling

Wow, heftig!

Lees ook

Duizenden fans zagen afgelopen zondag Rijk Hofman van de balk vallen tijdens de beruchte balkproef. Hij is nu terug in Nederland en doet een boekje open over zijn deelname.

Zwaar

Rijk heeft dit seizoen misschien wel het zuurste Expeditie Robinson-avontuur ooit gehad. De YouTuber moest al na dag één naar Duivelseiland en heeft daar maar liefst twee weken gezeten. Dat was voor hem totaal niet makkelijk, vertelt hij nu aan RTL Boulevard.

Lees ook: Expeditie Robinsons Evak kreeg op haar kop van Nicolette Kluijver

Flauwgevallen

De Youtube-presentator vertelt maar liefst tien kilo te zijn afgevallen na zijn helse Expeditie Robinson-deelname. "Ik kon mijn lichaam niet meer op temperatuur houden en kon niet meer lopen", vertelt hij. "Ik dacht dat het erbij hoorde. Ik kwam er pas achter toen Kim bij mij op het eiland kwam dat het niet normaal was hoe ik me voelde. Toen was het al te laat. Ik viel ook tien keer per dag flauw. Zelfs toen ik terug kwam ik Nederland ben ik nog flauwgevallen", aldus Rijk.

Toch weerhoudt deze ervaring Rijk er niet van om nog een keer mee te doen met het programma. "Ik heb toch niet echt de Expeditie meegemaakt. Ik heb de film Cast Away meegemaakt, dat is iets heel anders. Ik zou sowieso meedoen, met de voorwaarde dat er geen Duivelseiland meer is", grapt de Youtube-ster.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook