Selena Gomez haalt uit naar ex Justin Bieber

Oei...

Lees ook

Een grote dag voor fans van Selena Gomez. Haar nieuwe single 'Lose You To Love Me' is eindelijk uit en zou volgens fans over ex Justin Bieber gaan.

Pijnlijke relatie

Gomez is direct en persoonlijk in haar nieuwe nummer. Het vertelt het verhaal over een pijnlijke relatie en de weg naar genezing. "Dit nummer is geïnspireerd op veel dingen die in mijn leven zijn gebeurd sinds het uitbrengen van mijn laatste album", zegt de zangeres in een verklaring volgens People.

Lees ook: Selena Gomez plaatst make-uploze selfie

Hoop

"Ik denk dat het belangrijk is om muziek te delen, omdat ik weet dat veel mensen te maken hebben met de reis naar zelfontdekking en dat je die vaak ontdekt door de littekens die je onderweg hebt opgelopen", vervolgt Gomez. "Ik wil dat mensen hoop hebben en weten dat je er uiteindelijk sterker van wordt. De beste versie van jezelf komt dan pas echt naar buiten."

Ex

Het is vrij duidelijk dat er bepaalde zinnen in haar nieuwe single over ex Justin Bieber (en zijn nieuwe vrouw Hailey Bieber) gaan. De meest opvallende zin? "In twee maanden tijd heb je ons vervangen, alsof het niets was", zingt ze.

'Jelene' werd in 2018 herenigd, maar dat was maar voor korte duur. USA Today merkte op dat Justin al snel met Hailey samen was en kort daarna vroeg hij haar ten huwelijk. Enne, Selena laat duidelijk weten dat dit pijn deed.

Luister hieronder zelf naar het nieuwe nummer.

Bron: Marie Claire | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook