Love Islands Sha haalt uit naar Cheyenne

Ai, ai, ai!

Lees ook

Nu ze sinds maandag niet meer in de Love Island-villa te zien is, vond Sha Senior het blijkbaar hoog tijd om uit de school te klappen. En dat is niet het enige…

Gevoelens

Waar de romance tussen Sha en Mac in de villa finito leek te zijn, blijkt dat Sha zich in de villa nogal groot heeft weten te houden. Het model vertelt tijdens de laatste aflevering van Love Check-up dat er nog wel degelijk gevoelens in het spel zijn.

Sha besloot na een flinke ruzie de handdoek in de ring te gooien, nadat Mac zijn ogen duidelijk niet alleen meer op haar gericht had. Nieuwkomer Cheyenne wist namelijk ook de aandacht te trekken van de spierbundel, waardoor Sha eieren voor haar geld koos en hem los besloot te laten. Inmiddels vormt Mac een koppeltje met Cheyenne, en dat vindt Sha toch een beetje apart.

Lees ook: Zo zag Love Islands Sha er vroeger uit

Cheyenne

"Ik vond Mac heel leuk en dat vind ik eigenlijk nog steeds. Ondanks dat we ruzie hebben gehad, kijk ik nu niet ineens anders naar hem. En ik heb natuurlijk ook gewoon gevoelens voor hem gehad en die heb ik ergens nog steeds. Je zit met zijn allen in een huis en wordt er dus steeds mee geconfronteerd. Dat vond ik wel lastig", begint ze.

Sha is dan ook niet te spreken over Cheyenne's aanpak. "Ik vond de manier waarop niet leuk. Wij hebben heel vaak over Mac gesproken en toen zei ze dat ze totaal geen interesse had en hij ook niet haar type was. Maar twee uur nadat Mac en ik hadden besloten dat het klaar was, was het ineens wél haar type. Ik vond de actie dus wel achterbaks." Ai!

Beeld: RTL, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook