Dit heeft Dilan Yurdakul over comeback in GTST te zeggen

Gaan we haar nog terugzien?

Aysen Baydar, gespeeld door Dilan Yurkadul, vertrok een paar maanden geleden uit GTST. In een interview met Parool vertelt de actrice of ze ooit nog terugkeert naar Meerdijk.

Exit

Zeven jaar lang vertolkte Dilan de rol van Aysen in Goede Tijden Slechte Tijden. Eerder deze maand vertelde Dilan waarom ze besloot om te stoppen met de serie.

"Ik wilde ook andere dingen doen. Zoals schrijven, want ik schrijf ook heel veel. Ik maak ook theater en dat kost ook veel tijd en focus. Je moet daar ook wel echt induiken."

Lees ook: Om deze reden vertrok Dilan Yurkadul uit GTST

Ontgroeid

Fans hoopten dat het vertrek van de actrice maar tijdelijk was, en dat ze vroeg of laat weer zou terugkeren in de serie. Maar die mogelijkheid is helaas van de baan, vertelt Dilan zelf. Ze zou het karakter naar eigen zeggen te veel ontgroeid zijn.

"De laatste twee, drie jaar dacht ik: ik ben verder gegroeid dan Aysen. Zij heeft een masker op, nog steeds, en ik niet meer. Dus toen ben ik gestopt. Het seizoen was al geëindigd met mijn ontvoering. Nu word ik gewoon nooit meer teruggevonden. Dat kan best. Er zijn gekkere exits geweest", aldus Dilan.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws