Zo verliep het tussen Sha en Jaap na hun exit in Love Island

Zouden ze nog samen zijn?
Zo verliep het tussen Sha en Jaap na hun exit in Love Island

Waar er in de afgelopen afleveringen steeds niet meer dan twee kandidaten tegelijkertijd naar huis werden gestuurd, moesten vorige week Sha, Natascha, Jaap én Jamey hun koffers pakken en binnen 30 minuten buiten staan. Sha vertelt in de laatste aflevering van Love Check-up hoe dat voor haar en Jaap was.

Exit

Sha kon het de laatste dagen natuurlijk redelijk goed vinden met Jaap, en omdat ze beiden naar huis gestuurd werden, wilde Kaj van der Ree - die Love Check-up presenteert - natuurlijk wel even weten of er na hun exit nog iets gebeurd is tussen de twee.

"Jaap en ik hebben het twee dagen volgehouden. Hier en daar gezoend, maar dat deden we in de villa natuurlijk ook al", vertelt Sha. "Dat hebben we dus nog even twee dagen voortgezet, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het gewoon vriendschappelijk te houden.".

Lees ook: Love Islands Sha haalt uit naar Cheyenne

Niet meer samen

Voor Jaap was de boodschap dan ook al snel duidelijk. Via Instagram laat hij aan zijn volgers weten wat de situatie tussen hem en Sha op dit moment is. "Sha en ik zijn helaas niet meer bij elkaar. We verschillen te veel van elkaar. Ik wil nog wel erbij zeggen dat ik altijd oprecht ben geweest en absoluut geen spelletjes heb gespeeld", aldus zijn reactie.

Bron: Love Reality | Beeld: Love island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9534c16c13d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });