Huisvriendin Caroline reageert op vermeende ruzie met familie Meiland

Ze schrijft een bericht op haar Instagram.

Lees ook

Caroline van Eeden verliet vorige maand Chateau Meiland. De huisvriendin van de Meilandjes zou een burn-out hebben, maar vertelde later dat daar niks van waar was. Nu gaan er opnieuw speculaties rond over het vertrek van Caroline. Deze keer zou de oorzaak een vermeende ruzie tussen Caroline en familie Meiland zijn. Caroline reageert voor het eerst op de ophef.

Onwaarheden

Via een Instagram-bericht laat Caroline haar volgers weten dat er helemaal niks van een ruzie waar is.

"Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie, of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu, vanuit mijn hart en met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn!", schrijft Caroline.

Lees ook: Maxime Meiland vertelt over ingewikkelde relatie met baby daddy

De echte reden

Ook vertelt ze de échte reden van haar vertrek. "Ik heb met veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie. We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie", vertelt ze.

"Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen opnemen, maar helaas is dat mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vind je op de officiële kanalen van mij en de familie."

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Chateau Meiland

Laatste nieuws

Zie ook