Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Dit kun je dit weekend allemaal doen.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 25 en 26 oktober.

Bezoek Madame Jeanette

De Hilversumse evenementenlocatie Studio 21 is flink verbouwd: je kunt er nu naar de dinnershow Madame Jeanette. In dit intieme restaurant kijk je naar een show met onder andere Tommie Christiaan: Jeanette en James werken in een restaurant, maar James wil meer culinaire verdieping en Jeanette wil meer zingen. En dan worden ze ook nog verliefd op elkaar. Terwijl je meeleeft, geniet je van een spectaculair diner. Meer info vind je hier.

Waar: Studio 21, Hilversum

Wanneer: vanaf oktober 2019

Ga kijken bij Gallery61

In een van de oudste panden van Den Haag opende onlangs Gallery61, omgeven door mooie kunstwerken aan de muur en een oergezellige bar. Hier moet je zijn voor lokale lekkernijen, mooi geserveerd en vaak met een kunstzinnige twist. Denk aan Eggs Benedict op een wafel, Scheveningse gamba’s met pomelo en appeltaart met Haagse hopjes.

Waar: Passage 61, Den Haag

Wanneer: altijd

Doe mee: Alix the Label winactie

ALIX The Label bestaat alweer vijf jaar en wie jarig is, trakteert. Waar ALIX de afgelopen jaren heel wat van de wereld heeft gezien, stuurt ze nu een gelukkige winnares op avontuur naar één van de plekken die ALIX in de afgelopen 5 jaar bezocht heeft. Benieuwd waar de reis, t.w.v. €5000, heen gaat? Daar komt je achter als je hebt gewonnen. Hint: de zon schijnt! Uiteraard ga je niet alleen naar de zon; je mag twee besties met je meenemen op de magische reis én krijgt een koffer vol ALIX The Label-outfits mee. Snel meedoen dus!

Waar: Hier kun je meedoen.

Wanneer: t/m 27 oktober 2019 23:59 uur

Bezoek ReShare store x Hul le Kes

ReShare Store is het tweedehands- en vintage kleding-winkelcocept van het Leger des Heils. Modeontwerper Sjaak Hullekes gaat een samenwerking aan met ReShare om zo een duurzame collectie te ontwikkelen die voor iedereen betaalbaar is. Dit weekend is er een pop-up store in de 9 straatjes in Amsterdam te vinden. Zeker een bezoekje waard!

Waar: 9 straatjes, Amsterdam

Wanneer: 21 t/m 27 oktober 2019

Shoppen bij Studio Hotstuff

Wie van sustainable fashion houdt, moet zeker naar de sale van Studio Hotstuff Agency. Op 24 en 25 oktober houdt het bedrijf een sale waarbij je vele merken met hoge kortingen kunt shoppen. Zoals Filippa K, Dr. Denim, Alchemist, Vagabond, Matt & Natt en nog veel meer. Wie weet scoor jij wel een tof nieuw herfst-item!

Waar: Prinsengracht 201, Amsterdam

Wanneer: 24 en 25 oktober 2019

Reserveer je plekje voor Björn Borg x High Studios

Deze Halloween organiseren Björn Borg en High Studios ​​​​​​een echte gruweltraining: Halloween HIIT Horror. Wat je kunt verwachten? HIIT gecombineerd met een running workout in Halloween style. Je start bij High Studios Plantage, rent vervolgens over de grachten naar High Studios Jordaan voor een tweede HIIT training en hollen tot slot terug naar de Plantage-locatie voor een welverdiende treat. Extra leuk: alle deelnemers ontvangen een sportoutfit van Björn Borg en worden geschminkt. Deelname is gratis, maar er is beperkte beschikbaarheid. Wees er snel bij!

Waar: Meld je hier aan

Wanneer: 31 oktober 2019

TheFork Festival

Vanaf deze week kun je overal in Nederland speciale menu’s proeven bij het beste talent van Nederland, inclusief sterrenrestaurants, die speciaal voor TheFork Festival zijn samengesteld. Onder andere Lars Amsterdam, Fnidsen Alkmaar en Kook Atelier Texel. We beschikken hier in Nederland over veel talentvolle en jonge chefs en tijdens deze unieke foodbeleving kun je meer over hun te weten komen. Meer info vind je hier.

Waar: heel Nederland

Wanneer: t/m 30 november 2019

Tekst: Sara Manou, Fabien van de Haar | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook