Familie reageert op ziekte vader Wesley Sneijder

Het schijnt niet goed te gaan met zijn vader.

Het blijkt niet goed te gaan met de vader van Wesley en Rodney Snijder. Story bracht vandaag het heftige nieuws naar buiten dat hun vader Barry, de ziekte kanker heeft.

Zware periode

Wat hij precies heeft, houdt de familie liever privé, maar wel zou het ernstig zijn. Rodney laat weten dat ze het momenteel erg zwaar hebben. "We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen."

Ondanks de moeilijke tijd, blijven de jongens erg positief. "Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen. Als je dat hoort dan stopt alles even, maar we blijven positief. Hij nu gelukkig ook. Hij gaat knokken en wij steunen hem daarbij. Uiteindelijk komt alles goed."

Lees ook: Zien: Wesley Sneijder vernielt auto en kust andere vrouw

Vermoedens

Al lange tijd vermoedde mensen dat er iets speelde. Op Instagram deelde Rodney een tijdje terug een mooi kiekje van zijn vader waaronder hij schrijft: "Mijn ouwe, mijn vriend. Veel respect voor jou!" Kennissen van de familie noemen Barry een strijder en wensen hem veel sterkte.

Kleinzoon Jessey postte eind augustus ook een foto van zijn opa op Instagram met de tekst: "Sterkte opa". De beterschapswensen stroomde vervolgens binnen en Rodney gaat ervan uit dat alles goed zal komen.

Sterkte opa❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) op

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws