Zwanetta haalt uit naar makers Temptation Island VIPS

Hmmm...
Zwanetta haalt uit naar makers Temptation Island VIPS

Hoewel Zwanetta na haar deelname als verleidster aan Temptation Island VIPS duizenden volgers op Instagram rijker werd, hier een daar een rolletje in een videoclip van een bekende rapper meepakte en de aanvragen voor samenwerkingen binnenstroomden, heeft de danseres een nare nasmaak aan het Temptation Island-avontuur overgehouden.

Gratis vakantie

Zwanetta deed naar eigen zeggen niet mee voor de bekendheid, maar vooral voor de gratis vakantie en om nieuwe mensen te leren kennen.

Toen de verleidster na haar deelname aan Temptation Island ook voor de VIPS-editie werd gevraagd, besloot ze om voor poging twee te gaan en nog een keer haar verleidingskills te laten zien. Echter vertelt ze nu dat ze geen derde keer meer mee zou doen.

Lees ook: Zo ziet het echte haar van Zwanetta eruit

Nasmaak

In een interview met &C vertelt de verleidster openhartig over haar deelname aan het programma.

"Aan VIPS heb ik een heel slecht gevoel overgehouden. Ik kreeg er niks voor betaald, zogenaamd omdat het programma niet aan vergoedingen deed, maar later kwam ik erachter dat andere deelnemers wél een gage hadden gekregen. Hoeveel precies mag niemand zeggen, maar dat kan zomaar vijftienduizendeuro zijn. Ik heb er helemaal niks aan overgehouden, behalve een hoop gezeik en ellende", aldus Zwanetta.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9727033b07e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });