Olcay Gulsen geeft duidelijkheid rondom relatie met Ruud de Wild

Aha!

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijdje weer aan het daten. De presentatrice vertelt nu in een interview met Beau Monde openhartig over haar relatie met Ruud en of het ooit nog goed komt tussen de twee.

Relaties

Ondanks dat de presentatrice aan het daten is met Ruud, vindt ze zichzelf nog wel steeds vrijgezel. "In het verleden denk ik dat ik te makkelijk relaties ben aangegaan. Ik was niet heel kritisch", vertelt Olcay.

"Mijn relaties, dat zijn er een stuk of vier of vijf, hebben wel allemaal lang geduurd en ik ben zelfs een paar keer verloofd geweest. Wat dat betreft ben ik best een ouderwetse trut hoor, ik ben helemaal niet van de onenightstands of flings."

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over depressie

Vrijgezel

Toch heeft Olcay zich tot heden nog niet opnieuw kunnen binden aan Ruud. “Ik heb een heel leuke relatie met Ruud. Het positieve aan ouder worden is voor mij – dit klinkt heel suf – dat je mensen dingen kunt gunnen buiten jezelf om. Toen ik jonger was, was ik alleen maar met mijn eigen geluk bezig. Nu merk ik dat ik het leuk vind als mensen in mijn omgeving gelukkig zijn. Als Ruud blij is, ben ik ook blij."

Maar of dat de twee ook weer bij elkaar komen? "Daar ben ik nu echt niet mee bezig. Ik verheug mij op de uitdagingen die mij op m’n werk tegemoet komen. Ik heb een leuk leven, niet zoveel te klagen. Klinkt saai, maar het is echt zo", aldus Olcay.

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook