Freek van Noortwijk reageert op pikante uitspraken van vrouw Katja Schuurman

Dit is zijn kant van het verhaal.

Lees ook

Katja Schuurman nam eerder deze maand bij het Vlaamse programma Gert Late Night geen blad voor haar mond. De presentatrice praatte openhartig over haar sexleven en een aantal uitspraken bleven niet onopgemerkt. De man van Katja, Freek van Noortwijk, reageert nu op de onthullende uitspraken die zijn vrouw deed.

Experimenteren

Katja maakte er geen geheim van dat zij en haar echtgenoot Freek af en toe wat experimenten op het gebied van sex. Zo vertelde ze in het programma over een avontuurtje in een jacuzzi met zeven anderen.

Het sexleven van Katja en Freek ging als een lopend vuurtje door heel Nederland en België. Freek vertelt aan Shownieuws zijn kant van het verhaal.

Lees ook: Katja Schuurman heeft spijt

Reactie

"Weet je wat het is, alles wat wij erover zeggen wordt uit zijn verband getrokken. En je kan nog zo van mening zijn dat je vrij wil zijn over dingen, maar als het ongenuanceerd en uit zijn verband getrokken wordt, dan schiet het zijn doel voorbij en is het vooral provocatief in plaats van iets waar je gewoon oprecht in gelooft", aldus Freek.

Bron: HLN, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook