Aaah: Kalvijn belt vriendin Nina na exit Expeditie Robinson

Dit is toch te lief.

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten!

Helaas voor Kalvijn moest hij het veld ruimen in de laatste aflevering van Expeditie Robinson. De YouTuber heeft het meer dan vijftien dagen volgehouden maar verloor – nu maatje Tim Coronel op winnaarseiland zat – toch echt zijn plek aan Mariana Verkerk.

Thuisfront

Kalvijn leek redelijk steady door het Expeditie Robinson-avontuur te gaan, maar moet nu toch noodgedwongen terug naar vriendin Nina Warink. Na zijn exit mag hij van Nicolette Kluijver even bellen naar het thuisfront. En dat levert een hartverwarmend gesprek op.

Lees ook: Kalvijn reageert op opvallend zaakje in zijn broek in intro-video Expeditie Robinson

Baard

Uiteraard belt Kelvin Nina op, die in tranen uitbarst bij het horen van zijn stem. "Ik heb je zo gemist! Ben je eruit gestemd?", vraagt Nina. "Ja, ik ben eruit gestemd door een stel vrouwen", lacht Kalvijn.

Nicolette mengt zich ook in het gesprek en begint over Kalvijns baard. "Ah nee, dat vind ik echt zo lelijk", roept Nina door de telefoon. "Ik heb veel te veel alcohol gedronken toen jij weg was", biecht Nina op. "Ik had ook niet anders verwacht", antwoordt Kalvijn. De twee hebben vast een heleboel om over bij te praten!

Bron: RTL | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws