Leontine Borsato grapt over affaire Marco

Humor!

Lees ook

Het liefdesleven van Marco en Leontine Borsato kwam vorige week volop in de schijnwerpers te staan. De zanger gaf namelijk aan een vriendschap te hebben gehad met Iris Hond, en die zou verder zijn gegaan dan hij van tevoren had gedacht. Leontine reageert nu op de affaire en doet dat met een dikke, vette knipoog.

Lippenstift

Een paar weken geleden bracht Marco samen met John Ewbank en rapper Snelle het nummer Lippenstift uit, wat inmiddels een veelgedraaid nummer op de radio is.

Het nummer, dat over een vrouw gaat die met een getrouwde man samen is, is inmiddels een enorme hit. En dat terwijl vorige week de affaire tussen hem en Iris Hond de voorpagina's van de bladen haalde.

Lees ook: Marco Borsato reageert op affaire met pianiste Iris Hond

Kraag

Hoewel er behind the scenes ongetwijfeld enkele tranen zijn gevallen, heeft Leontine besloten het allemaal wat luchtiger te maken en post ze een grappige selfie.

Op de foto is te zien dat er lippenstift op de kraag van haar witte blouse zit, een duidelijke verwijzing naar de tekst "Want ik zie het op z'n kraag staan, schat. Maar jij bent veel meer waard dan dat" uit het gelijknamige liedje. Het moge duidelijk zijn: Marco en Leontine hebben alle narigheid achter zich gelaten en staan onvoorwaardelijk achter elkaar.

馃拫

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook