Dit is de betaalbare gezichtsreiniger waar iedereen wild van wordt

Moet je hebben dus!

Lees ook

Eerst een face wash, dan een make-up remover en daarna nog een reinigingsmelk… Een urenlange avondroutine om je gezicht te reinigen is vaak het laatste waar je zin in hebt na een lange dag. It's your lucky day, want de beautygoden hebben je gehoord. Er is nu namelijk een gezichtsreiniger die jouw leven een stuk makkelijker gaat maken.

Het kan makkelijker!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: met een schoon gezicht de dag beginnen en 's avonds je bed in duiken, draagt bij aan een zuivere huid. Maar de verschillende huidverzorgingsproducten schieten ondertussen als paddenstoelen uit de grond, waardoor het lastig is om door de bomen het bos te blijven zien. Dat kan vast makkelijker, moet je weleens gedacht hebben. En dat is ook zo. Tenminste, als je de nieuwe NIVEA reinigingsolie gebruikt. Wij leggen je uit waarom deze reinigingsoliën zo makkelijk zijn!

Nieuw concept

Het nieuwe concept van NIVEA is de oil to milk formula. De gezichtsreiniger is een reinigingsolie én diep reinigende melk in één. Wait, what? Ja echt, de olie transformeert na het toevoegen van een beetje water op je huid in een melk. Door de olie worden (waterproof) make-up, talg en andere viezigheden van het gezicht verwijderd. Daarnaast verzorgt de melk de huid en zorgt deze ervoor dat er geen vettig laagje achterblijft.

Enne, het mooiste moet nog komen: je hoeft geen fortuin uit te geven aan deze wonderolie. Voor slechts €9,99 heb jij een NIVEA reinigingsolie in je badkamerkastje staan en een peachy skin. Need we say more?

Welke huid heb jij?

Het resultaat: een schone én zijdezachte huid. Ongeacht je huidtype, want voor iedere huid is er een reinigingsolie: met kokosolie voor de normale huid, met macadamia-olie voor de droge huid en met druivenpitolie voor de gevoelige huid. Maar dan moet je natuurlijk wel weten welk huidtype jij hebt. Check het meteen!

Normale huid
Je huid voelt zacht en soepel aan omdat het zichzelf goed kan beschermen en daardoor een goede zuurgraad en vochtgehalte heeft. Je ziet geen grote poriën of mee-eters en je huid heeft geen vette of droge delen, maar juist een mooie matte glans. Verzorg je huid om hem in goede conditie te houden en vochtverlies tegen te gaan.

Droge huid
Je huid voelt droog en trekkerig aan en kan ongelijkmatig aanvoelen, vooral na het wassen. Je kunt zichtbare lijntjes, schilfers en rode plekjes zien, wat soms ook kan jeuken. Dat komt omdat je huid een tekort aan vocht en vet heeft, waardoor het extra belangrijk is om je huid goed te verzorgen en gehydrateerd te houden.

Gevoelige huid
Stress, zon, kou, schoonmaakmiddelen… Jouw huid is dunner en fijner van structuur waardoor het snel op veranderingen reageert. Denk aan jeuk, rode vlekjes of een branderig gevoel. Het is belangrijk om je huid met de juiste verzorging te kalmeren en herstellen.

Benieuwd welke reinigingsolie bij jouw huidtype past? Klik hier.

Dit artikel is in samenwerking met NIVEA tot stand gekomen

Laatste nieuws

Zie ook