Oeps: montage Expeditie Robinson onthult mega spoiler

Oeps, foutje!
Oeps: montage Expeditie Robinson onthult mega spoiler

Hadden we het vanochtend nog over de montage van Holland's Next Top Model, waar de kijkers al voor de uitslag konden zien wie er naar huis moest, werd er afgelopen zondag bij Expeditie Robinson ook al iets te veel van het goede vrijgegeven.

Oeps, foutje!

De kijkers kregen voor de reclame namelijk al te zien op wie ze tijdens de proef in ieder geval niet hoefden te letten. Zo is in het voorstukje te zien dat Fien, Kalvijn en Eva Cleven op de boot terug naar het kamp zitten.

Hierdoor is het al zeker dat zij de proef in ieder geval niet hebben gewonnen, waardoor de kijker voordat de proef überhaupt begint, al drie mensen kan wegstrepen.

Lees ook: Expeditie Robinsons Mariana valt eindelijk in de smaak bij kijkers

Winnaarseiland

Uiteindelijk was het dan ook Tim die er met de winst vandoor ging. Hij ging samen met Eva Korenman een bezoek brengen aan Hugo, die sinds de samensmelting op winnaarseiland mag vertoeven. Na een bloedstollende eilandraad moest Kalvijn, het beste maatje van Tim nota bene, het veld ruimen en het vliegtuig terug naar Nederland pakken.

Het fragment is vanaf minuut 29:30 te zien.

Beeld: Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33dd9aa38c6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });