Exclusief! Nienke Plas: ‘Trouwen met een bolle buik wil op zich nog wel lukken met een beetje stretch’

Nienke Plas wil het dolgraag.

Nienke Plas is on fire! Met een drukbezochte theatershow, een eigen YouTube- én realityserie, en laten we niet vergeten twee Gouden Televizier-Ster Awards, is de 33-jarige een succesvol bezig bijtje. Maar hoe combineert ze dit met haar gezin?

Frenky-Dean

Iedereen kent ze inmiddels: Resley, Nienke en Frenky-Dean. Vooral laatstgenoemde levert een goede bijdrage voor de video's van Nienke en ze betrekt hem dan ook volop in het proces.

De kleine Frenky-Dean is ongetwijfeld Nienke's grootste succes, maar hoe zit dat met eventueel een broertje of zusje voor de kleine man? Als het aan Nienke ligt, is-ie in ieder geval enorm welkom. "Ooh, ontzettend graag. Niet dat ik er nu mee bezig ben. Trouwen met een bolle buik wil op zich nog wel lukken met een beetje stretch, maar ik zou het zuur vinden als ik op mijn eigen bruiloft moe ben of dikke enkels krijg", vertelt ze.

Lees ook: Nienke Plas: 'Hij heeft het drie keer uitgemaakt'

First comes marriage, then comes…

"Maar na de bruiloft zou het zomaar, mócht het me gegund zijn, kunnen. Het lijkt me leuk als iemand het team komt versterken. Ik voel me gezegend met een gezond en gelukkig kind, maar het lijkt me zo leuk als Frenky-Dean en zijn kleine broertje of zusje straks samen spelen. Wij worden op een dag ook ouder, dan heeft hij wel iemand uit hetzelfde nest. Het is alleen jammer dat het negen maanden lastig is met zo’n buik en ik stretch marks kan krijgen.”

Hoewel baby no.2 dus nog niet op de planning staat, kan daar na de wedding zomaar eens verandering in komen.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

Laatste nieuws