Temptations Vanessa laat nieuwe billen zien

Wauw!
Temptations Vanessa laat nieuwe billen zien

Vanessa de Ronde deed vorig jaar met vriendlief Jeremy mee aan Temptation Island VIPS. Ze heeft het afgelopen jaar flink aan zichzelf gewerkt en vol trots showt ze haar nieuwe rondingen op Instagram.

Afwezig

Lange tijd was de Temptation-ster afwezig op sociale media. "Ik ben een lange tijd weg geweest, omdat ik het belangrijk vond om meer aandacht te besteden aan mezelf. Dit in de vorm van goed eten, genoeg slapen en bewegen. Verder vond ik het ook nodig om meer aandacht te besteden aan mijn lieve vrienden en familie", schrijft ze.

Lees ook: Vanessa klapt uit de school over Temptation Island

Terug

Ondertussen is Vanessa weer helemaal terug, inclusief nieuwe bilpartij. In een post op Instagram legt ze uit altijd al moeite te hebben gehad met aankomen. "Ik struggle al zeker 10 jaar om kilo’s aan te komen. Sinds september train ik en door het trainen en letten op mijn voeding ben ik 11 kilo aangekomen en zijn mijn billen veel meer omhoog gaan staan. Dus voor de dames die graag grotere billen en benen willen... trainen en goed eten helpt echt! Geloof me, it’s possible, I’m the living proof!"

Bron: Instagram | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fdc3a6685', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });