Bevestigd: Sylvie Meis gaat trouwen

Leuk!
Bevestigd: Sylvie Meis gaat trouwen

Sylvie Meis gaat trouwen met haar kersverse liefde Niclas Castello. Dit bevestigt het management van de presentatrice aan Bunte.de.

Happy

De geruchtenmolen sloeg enige tijd geleden al flink op hol, omdat Sylvie gezien was met een prachtige diamanten ring om haar vinger. Erg haar best om deze nieuwe diamant te verbergen deed Sylvie niet en daarmee leek ze te bevestigen dat het inderdaad om een verlovingsring ging van haar nieuwe liefde Niclas.

Volgens haar management ging het echter om een gewone ring die ze voor haar veertigste verjaardag voor zichzelf had gekocht.

Lees ook: Sylvie Meis openhartig over kinderwens

Jawoord

Niets blijkt minder waar, want nu bevestigd Sylvie's management naar verluidt toch dat ze in het huwelijksbootje stapt met haar nieuwe vriend. Erg lang zijn Sylvie en Niclas nog niet samen, maar over het jawoord hoeft het stel blijkbaar niet langer meer na te denken.

Veel meer is er nog niet bekend. Dus wanneer de bruiloft precies gaat plaatsvinden blijft nog een verrassing.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9297cd89894', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });