Rob Kardashian ziet er beter uit dan ooit

He's back!

Lees ook

Rob Kardashian is sinds tijden weer publiekelijk gespot. De enige zoon van Kris Jenner staat niet graag in de spotlights, maar voor de verjaardagen van zussen Kendall Jenner en Kim Kardashian maakte de realityster een uitzondering. En één ding viel op: hij ziet er gezonder uit dan ooit.

Moeilijke tijd

Al jaren zat de broer van de bekende zussen niet lekker in zijn vel wat ervoor zorgde dat hij veel aankwam. Al jaren probeert Rob aan zichzelf te werken en gezonder te worden, maar na de breuk met Blac Chyna ging het weer bergafwaarts. Daarna verdween hij uit de publiciteit.

Vorige week verscheen Robert echter in een video op Kims Instagram Stories (links) en hierop lijkt de jonge business man veel gewicht te zijn verloren. Op 17 juni deelde Rob ook een foto van zichzelf in de sportschool met de caption: "day one all good!" Het lijkt erop dat Robert dus hard werkt aan een comeback!

Lees ook: Rob Kardashian duikt op en is enorm afgevallen

Foto

Op de B-day bash van zus Kendall eerder deze week feestte de vader van Dream vrolijk mee. De televisiepersoonlijkheid was gehuld in een oranje sweater en combineerde dit met een blauw pet. Ook opvallend: zijn handen liggen op Stassies Karanikolaou's middel, de nieuwe beste vriendin (eigenlijk oude, maar na het Jordyn Woods schandaal opnieuw haar bff) van Kylie Jenner. Bekijk hier de video.

Bron: TMZ, People, Kim Kardashian | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook