doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Alle ogen op Sylvie Meis gericht door opvallende kledingkeuze

Wow!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Alle ogen op Sylvie Meis gericht door opvallende kledingkeuze

Aan Sylvie Meis (41) hoeft niet meer uitgelegd te worden hoe ze zich moet kleden. De tv-ster heeft al een handje vol spraakmakende looks op haar naam staan en ook dit keer waren alle ogen als vanzelfsprekend op haar gericht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Opera Gala

Afgelopen weekend vond het 26ste Opera Gala plaats in Berlijn. De blonde schone verscheen in een prachtig, maar zeer gewaagde jurk. Het desbetreffende exemplaar heeft een laag uitgesneden decolleté en hoge split. De jurk combineerde Sylvie met prachtig zilveren sieraden en eerlijk is eerlijk: Grazia's columniste ziet eruit om door een (verlovings)ringetje te halen.

Lees ook: Bevestigd: Sylvie Meis gaat trouwen

Te bloot

Op Instagram krijgt de actrice veel complimenten over haar look, maar of de organisatie van het Gala hier hetzelfde over denkt is nog maar de vraag. Tijdens de belangrijkste operafeesten in Dresden vorig jaar kreeg la Meis namelijk flinke kritieken op haar kledingkeuze. Het model presenteerde de show toen, maar was daarna niet langer welkom als host. Dit omdat haar jurken te laag uitgesneden waren en zo te bloot voor de conservatieve klantenkring, aldus de organisatie van het operafeest.

Bron: RTL nieuws | Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');