Katja Schuurman neemt ingrijpend besluit

Hmm...

Lees ook

Katja Schuurman is de afgelopen weken meerdere keren het onderwerp van gesprek geweest. De actrice besluit om zich daarom even terug te trekken en afstand te nemen van social media.

Openhartig

Katja nam vorige maand bij het Vlaamse programma Gert Late Night geen blad voor de mond. De presentatrice praatte openhartig over haar sexleven en een aantal uitspraken bleven niet onopgemerkt. Ze maakte er geen geheim van dat zij en haar echtgenoot Freek van Noortwijk af en toe wat experimenten op het gebied van sex. Zo vertelde ze in het programma over een avontuurtje in een jacuzzi met zeven anderen. Achteraf heeft de brunette toch een beetje spijt van de dingen die ze gezegd heeft.

Lees ook: Katja Schuurman over tweede kindje

Afstand

Omdat het haar allemaal even teveel wordt, gaat Katja er een paar weken tussenuit. "Ik zit een paar weekjes in een prachtig yogaretreat, dus vanuit mij vooral even stilte…", schrijft ze op Instagram. "Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen. Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is."

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook