Emotioneel moment in HNTM gesprek van de ochtend

Heftig!

Lees ook

Vorige week moest Sam Hofman tot ieders grote verbazing Hollands Next Top Model verlaten. De goedgemutste broer van Tim Hofman besloot zélf om uit de race te stappen en dat schoot bij sommige modellen in het verkeerde keelgat.

Boodschap

Onder andere Nick had veel moeite met het plotselinge vertrek van zijn maatje Sam. De twee leken twee handen op één buik en fans spraken zelfs al over een ware bromance. Natuurlijk kon Sam zijn beste maat niet zomaar achterlaten en schreef hij een boodschap voor hem – die Nick na de eliminatie in zijn koffer vond.

"Ik kom thuis na de eliminatie van Sam en ik voelde me echt helemaal k*t. Vervolgens zie ik tijdens het koffer uitpakken ineens een briefje met 'zoon' erop. Toen dacht ik: 'oh shit die is van Sam", vertelt Nick. Hij roept Lenny en Silke erbij om de brief te gaan lezen.

Lees ook: HNTM's Marcus vertelt heftig verhaal rondom adoptie

Brief

"Lieve Nick, vandaag pak ik dan echt mijn koffers, geen grap dit keer. 'Opa' gaat naar huis. Hoe vervelend ik het ook vind om je achter te laten, is dit wel de beste keuze voor mij. Ik wil je heel graag bedanken voor je positieve energie en invloed die je op mij had. Je haalt het beste in me naar boven en dat kunnen maar weinig mensen. Zeker mensen die ik maar zo kort ken", leest Nick voor. "Ik denk vooral aan alle grappige dingen die we samen hebben meegemaakt. Love you, opa."

Nick pinkt een klein traantje weg tijdens het voorlezen en is Sam ook zeker dankbaar voor deze lieve boodschap. "Dat vond ik wel lief ja, dat hij dat voor mij over had", aldus Nick.

Bron & Beeld: Hollands Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook