Ophef om ’te sexy’ foto Gaby Blaaser

Wat vind jij?

Lees ook

Gaby Blaaser is de Nederlandse Queen van pikante foto's op Instagram. Dit keer deelt de blondine een wel heel uitdagend kiekje en hier zijn de meningen duidelijk over verdeeld.

Kittig

Op de foto is Gaby te zien in een kittig pakje en houdt ze haar eigen billen stevig vast. De caption luidt: "Wanneer ze chagrijnig is, grijp dan haar billen." Onder de foto zijn direct honderden reacties te lezen. Zo bieden veel mannen aan om ook even de billen van de voormalig SpangaS actrice vast te houden mocht het te zwaar worden. Ook vrouwen reageren massaal met lovende woorden onder de foto.

Lees ook: Gaby Blaaser doet boekje open over sexleven

Negatief

Niet iedereen is even positief. Zo schrijft iemand: "Alles voor de likes" en "Echt jammer dat het zo moet. In een leuke jeans kun je ook zien dat je een goed lichaam hebt." Volgens sommigen zou Gaby zich te koop zetten, anderen raden de presentatrice aan eens een 'gewone' foto te plaatsen.

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat 33-jarige bekritiseert wordt op haar Instagram foto's. Echter doen de negatieve reacties Gaby gelukkig niet veel en dat is te zien, want het model doet lekker waar ze zelf zin in heeft. You go girl!

Bron: Shownieuws | Bron: BSR

Laatste nieuws

Zie ook