Shocking: dit is het intense dieet van Khloé Kardashian

Wow!

Lees ook

Als er iemand is die de afgelopen jaren een metamorfose heeft ondergaan, is het Khloé Kardashian wel. Ze heeft zich flink in het zweet gewerkt voor het strakke lichaam dat ze nu heeft. Dat het haar niet allemaal maar kwam aanwaaien, bewijzen haar superstrenge sportregime en dieet wel.

Boekje open

Alexa Tucker van Self Magazine is gaan sporten met één van de personal trainers van Khloé, en dat was een hele ervaring. Alles daarover lees je hier. Over haar dieet horen we echter niet veel. Tot nu, want haar diëtist doet een boekje open.

Volgens haar diëtist Philip Goglia eet Khloé namelijk maar liefst zeven maaltijden op een dag en drinkt ze daarnaast liters water. Volgens hem bepaalt je voeding voor 80% hoe je eruit ziet, en gebeurt slechts 20% in de sportschool. Hij stelde voedingsschema's voor haar op, en aan Daily Mail onthult hij één dagschema.

Lees ook: Khloé Kardashian onherkenbaar op campagnefoto's met zussen Kim en Kourtney

Maaltijden

Maaltijd 1

"Als ontbijt krijgt ze één schep eiwitpoeder, een theelepel amandelboter en een fruitsoort naar keuze. Dit alles wordt samen met water en ijsklontjes gemixt tot een ochtendshake."

Maaltijd 2

"Een stuk fruit naar keuze."

Maaltijd 3

"120 gram kippenborstfilet met groentes en een salade die rijk is aan ijzer, zoals spinazie of bieten."

Maaltijd 4

"Groentes! Dus bijvoorbeeld een bakje selderij of een bakje tomaten met 12 amandelen."

Maaltijd 5

"Nog meer groentes. Een bakje selderij of een bakje tomaten met een ei."

Maaltijd 6

"Als avondeten krijgt ze vette vis, zoals zalm, zeebaars, zandvis of trekzalm. Daarbij krijgt ze 230 gram groente en een salade."

Maaltijd 7

"Na haar diner eet ze nog een stuk fruit naar keuze."

"Iedere week mag ze nog kiezen uit een zogenoemde cheat meal. Dit past niet in haar dieet, maar ze heeft het gewoon verdiend en dan blijft het ook leuk. Daarnaast is hydrateren het belangrijkste voor je lichaam. Door veel water te drinken zuiver je je lichaam van alle afvalstoffen en voel je je veel beter", aldus haar diëtist.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook