Verlovingsring gaat viral en niet omdat hij zo mooi is...

Hmmm...
Verlovingsring gaat viral en niet omdat hij zo mooi is...

Ten huwelijk gevraagd worden is natuurlijk fantastisch. De verlovingsring is hét bewijs en wordt dan ook vaak gedeeld op social media. Deze vrouw in kwestie deed hetzelfde, maar kreeg niet bepaald de reacties waarop ze gehoopt had.

De ring

Op de verlovingsring pronkt een grote druppelvormige diamant. Een prachtige steen op een rosé gouden ringbandje. Normaal staat de diamant recht in het midden van de ringband, maar in dit geval staat-ie hartstikke scheef. De diamant wijst namelijk bijna een kwartslag naar rechts.

Lees ook: Televizier-Ring Wendy van Dijk gestolen

Ring-shaming

In de Facebook groep genaamd That's It, I'm Ring Shaming wordt de foto van de ring gedeeld en er komen direct veel reacties op de foto. De deler in kwestie zegt: "Ik zag deze ring op Instagram voorbijkomen en kreeg direct een awkward gevoel. Mijn ocd kon het niet aan." Deze mening werd door vele anderen gedeeld en er ontstonden reacties als: "Deze ring maakt me spontaan pissig" en "Ik kan hier echt niet naar kijken. Ik zou er alles aan doen om de diamant recht te krijgen."

Oei... Nu maar hopen dat de verloofde in kwestie niet lid is van de groep en zelf wél heel blij is met haar ring.

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b11c943da9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });