Love Islands Mac vertelt hoe het tussen hem en Cheyenne gaat

Aaah!

Ze werden nét voor de Love Island finale naar huis gestuurd: Mac en Cheyenne. De grote vraag is dan altijd of ze het in Nederland ook nog samen volhouden. Mac geeft een update.

Maskertje

Het lijkt erop dat Mac iemand anders dan Luca voor zijn beautybehandelingen gevonden heeft, want de spierbundel plaatste een foto op Instagram waarbij hij en Cheyenne allebei genieten van een facial mask. In de caption schrijft hij: "Om jullie vraag te beantwoorden hoe het tussen Jen en Mij gaat? In 1 woord PERFECT! So happy with you." Ahw how cute!

Lees ook: Love Island krijgt veel kritiek na Instagram-post over finale

Sha

Voordat Cheyenne en Mac een koppeltje vormden, heeft Mac nog een tijdje met Sha gedatet in het programma. Sha was na haar exit echter niet te spreken over de twee. "Ik vond Mac heel leuk en dat vind ik eigenlijk nog steeds. Ondanks dat we ruzie hebben gehad, kijk ik nu niet ineens anders naar hem. En ik heb natuurlijk ook gewoon gevoelens voor hem gehad en die heb ik ergens nog steeds. Je zit met zijn allen in een huis en wordt er dus steeds mee geconfronteerd. Dat vond ik wel lastig", vertelde ze toen.

Op een tweede kans hoeft ze niet te rekenen, want het lijkt erop dat Mac de liefde van zijn leven heeft gevonden.

Bron & Beeld: Instagram, Love Island

Laatste nieuws