Oh my: dit BN’er koppel is gevraagd voor Temptation Island VIPS

Duidelijk!

Lees ook

Laura Ponticorvo en haar man Ryan Rijger waren te gast bij Linda.Meiden en speelden hier het HIJ/ZIJ spel. Op de vraag wie van de twee het liefst mee zou doen aan Temptation Island VIPS hoeft er niet lang nagedacht te worden. Sterker nog, ze zijn al gevraagd!

Temptation-Island VIPS

Vol overtuiging worden beide borden op 'HIJ' gedraaid. Laura: "Ja, hier deze man! We zijn er namelijk voor gevraagd en hij was degene die zei: ‘Ja, kom Lau dat is leuk.'" Haar vriend haakt hierop in: "Nu zie ik het wel anders hoor, want als ik die mensen dan zie struggelen…"

Volgens de YouTube-ster is het populaire programma één grote mindf*ck. De mediapersoonlijkheid gaat verder: "Het kan best veel met je doen. Ik heb daar helemaal geen zin in. Ik vind niet dat wij iets moeten testen."

Lees: Zien: Laura Ponticorvo schittert in musical

Meer gossip

Daarnaast beantwoordt het stel nog een aantal pittige vragen. Zo wordt onthult wie het vaakst onder seks uit probeert te komen, wie het meest media-geil is en welke van de twee er eerder verslaafd zou kunnen raken aan plastische chirurgie. Ook wordt het koppel gevraagd wie er eerder verliefd zou kunnen worden op een ander. Hierop is het antwoord gelukkig heel simpel: de tortelduifjes hebben allebei geen flauw idee, want zijn nog veel te verliefd.

Bron: Linda.Meiden, RTL nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook