Shay Mitchell onthult babynaam én eerste foto van dochter

Awh!

Twee weken geleden beviel Shay Mitchell van haar eerste kindje, een dochter. Maar een foto en naam lieten nog even op zich wachten. Tot nu!

De naam

De Pretty Little Liars-actrice begint het bericht direct met de bijzondere naam van haar dochter: Atlas Noa. "In mijn 32 jaar van leven heb ik een hoop plekken gezien, dingen meegemaakt, veel mensen ontmoet en liefde gevoeld. En toen kwam jij! Ik wist niet dat ik ergens zoveel van kon houden totdat jij in mijn leven kwam."

Ze gaat verder: "Je vraagt je af of dat gewoon iets is wat mensen zeggen, maar mijn hele lichaam en geest veranderden toen wij elkaar ontmoetten. Iedere dag word ik wakker met het overweldigende gevoel dat jij van mij bent en ik van jou."

Lees ook: Shay Mitchell reageert op kritiek rondom baby

Toekomst

De actrice, die ook in de serie YOU te zien is, sluit haar bericht af met een lieve boodschap voor de kleine: "Wat je ook kiest om te doen in deze wereld, van wie je ook kiest te houden en waarheen je ook zult gaan: Ik zal altijd jouw grootste fan zal zijn. Ik ben nu al zo trots om jouw mama te zijn."

#zoektzakdoekje

Bron: Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws