OMG: Adidas slaat handen ineen met dit designermerk

Fashion news!
OMG: Adidas slaat handen ineen met dit designermerk

Stop de persen! Geweldig fashion nieuws heeft ons zojuist bereikt: Sportmerk Adidas gaat samenwerken met het Italiaanse modehuis Prada.

Prada x Adidas

Zowel Prada als Adidas plaatsten vandaag op Instagram het volgende bericht: "#Pradaforadidas. Coming soon." Op de foto is een papieren winkeltas van het luxe modehuis te zien met daarin twee Adidas-schoenendozen. De oplettende kijker zal wellicht spotten dat het gaat om twee verschillende Adidas schoenen, namelijk om één paar Adidas Originals en een paar van de Adidas Performance-lijn.

Lees ook: Deze 7 tassen zijn de musthaves van dit seizoen

De collectie

Over de inhoud van de samenwerking maken beide merken helaas nog niets bekend. Wanneer jij dus precies de gelukkige eigenaar kan zijn van een Prada x Adidas paar, laat nog even op zich wachten. Wel wordt er al een tijdje gespeculeerd over de samenwerking.

Uit deze speculaties blijkt dat de collectie zal bestaan uit twee versies en dat deze de 'Adidas Prada Sailing' collectie genoemd zal worden. Daarnaast zou er gesproken worden over een bedrag van $350. Een prijs die een compromis sluit tussen de verkoopprijzen van beide merken.

Of dit klopt? Geen idee. Of we ongeduldig aftellen totdat er meer informatie beschikbaar is? Totally.

Dit bericht bekijken op Instagram

#Pradaforadidas ⁣⁣@Prada. Coming soon. ⁣⁣ ⁣⁣adidas.com/Prada

Een bericht gedeeld door adidas (@adidas) op

Bron: Adidas, Prada, Highsnobiety | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c600001bc2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });