Vakantie Roxeanne Hazes krijgt vervelend staartje

Eng!

Lees ook

Roxeanne Hazes was vorige week met haar familie op vakantie naar het zonnige Algarve. Op Instagram deelt de zangeres hier prachtige foto's van. Toch was dit blijkbaar niet altijd het geval, want ze werd gestalkt door een fotograaf.

Achtervolgd

De 26-jarige dochter van André Hazes vertelt op de bank in Ladies Night dat ze achtervolgd werd. Roxeanne: "Ik liep met mijn zoon over het strand en ik merkte dat in de verte iemand foto’s van ons aan het maken was. Wat prima is, maar in dit geval was het echt een telelens die onze kant opkwam."

Lees ook: Roxeanne Hazes over uitstellen huwelijk

De reactie

De dochter van de volkszanger besloot de man te confronteren, maar hij rende weg. "Ik vond dat ontzettend triest. Ik bedoel jij komt foto's maken van mij en mijn kind. Die man heeft ons letterlijk achtervolgd en foto's van meerdere outfits gemaakt."

De gemaakte foto's verschenen later in het weekblad Privé. Extra vervelend: er zou ook nog eens gesuggereerd zijn dat Rox zwanger is. Super vrouwonvriendelijk en triest volgens de moeder van zoontje Fender. En daar zijn we het dubbel en dwars mee eens.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook