Lil' Kleine reageert op vechtpartij met Anouk

Aha...
Lil' Kleine reageert op vechtpartij met Anouk

Eerder deze week werd bekend dat TVOH-coaches Lil' Kleine en Anouk ruzie hebben. Jorik zou Anouk uitgescholden hebben en er zou volgens geruchten zelfs een vechtpartij zijn geweest. De rapper reageert.

Ruzie

In de Coen en Sander Show op Radio 538 vertelt de rapper zijn kant van het verhaal. "Gevochten? Dat is niet waar, ik ben niet uit op ruzie. Ik vind dat de media zich genoeg hebben geuit, ik vind dat Anouk zich genoeg heeft geuit. Daar laat ik het lekker bij. Ik kom niet voor de ruzie, ik kom voor The Voice", aldus Lil' Kleine.

Wat er precies is voorgevallen lees je hier.

Lees ook: Heftig: dit is de reden van ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine

Mening

Er werd aardig wat geschreven en gesproken over het akkefietje tussen de twee artiesten, ook presentator Martijn Krabbé uitte zijn mening in de late night-talkshow van Beau van Erven Dorens. "Het probleem is, je nodigt die coaches uit omdat ze een uitgesproken mening hebben die je ook wil horen. Wat er is gebeurd, is dat die twee ruzie hebben gekregen waarbij er ook gescholden is. Anouk zei daarna 'ik hoef niet meer samen met hem in één ruimte te zijn'. Maar Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat", aldus Martijn.

Talkshowhost Beau vraagt hem dan of Lil' Kleine niet zijn excuses moet aanbieden. "Ja, maar het is de vraag of zij daar voor open staat." Toch verwacht Krabbé wel dat het allemaal wel goedkomt als na een aantal weken ook de liveshows van start gaan. "Dat gaat ook wel gebeuren", denkt hij.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f733be30679a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });