Noooo: Netflix verdwijnt op tv’s?

Oh no...

Lees ook

Oh no… Slecht nieuws voor mensen die Netflixen op een Samsung-tv. De streamingsdienst zal binnenkort op verschillende Samsung-tv's verdwijnen.

Lees ook: Netflix reageert op felle kritiek

Update

Vanaf 1 december zal de Netflix-app niet langer beschikbaar zijn op sommige tv-modellen. Het gaat vooral om de wat oudere modellen van Samsung. De app wordt namelijk geüpdatet en is daardoor voor sommige televisies niet langer compatibel. Via de Netflix-website kun je kijken of jouw Samsung-tv de geüpdate app nog wel ondersteunt.

Mocht je in december helaas afscheid moeten nemen van de Netflix-app op jouw tv, kun je deze maand alsnog genieten van een aantal top-titels. En op de computer kijken kan natuurlijk altijd nog!

Account delen

Netflix is bezig om een aantal flinke veranderingen door te voeren. De streamingdienst gaat namelijk proberen te monitoren op welke plekken er gestreamd wordt via één account. Mocht Netflix door hebben dat er vanaf jouw account op twee verschillende plekken wordt gekeken, dan is het bye bye Netflix voor jou en je deler. Je account wordt tijdelijk geblokkeerd met de boodschap dat het niet de bedoeling is om je account te delen.

Bron: Superguide | Beeld: Orange Is The New Black

Laatste nieuws

Zie ook