Yes girl! Roxeanne Hazes laat putjes en striae zien in naaktshoot

Wauw!

Lees ook

Roxeanne Hazes ging voor een shoot volledig uit de kleren en showde, zoals ze zelf zegt, vol trots haar putjes en striae.

Body positivity

Anno 2019 lijken we dan eindelijk een grote stap in de richting van body positivity te maken. Eerder schitterde Famke Louise al met okselhaar in een shoot en pronkte Miljuschka Witzenhausen met haar lichaam op de cover van Grazia's Body Issue.

Ook Roxeanne heeft altijd geroepen dat ze trots is op haar lichaam, ook als anderen die imperfect vinden. "F*ck het ideaalbeeld, want dat bestaat helemaal niet", riep ze onlangs. In een naaktshoot laat ze nu zien dat iedereen perfect is.

Lees ook: Vakantie Roxeanne Hazes krijgt vervelend staartje

Naaktshoot

"Ik heb een naaktshoot gedaan voor de LINDA.Meiden. Eigenlijk een body positivity shoot. Dat vond ik heel spannend. Ik heb putjes en striae en dat mocht ik allemaal laten zien”, vertelt de zangeres in Ladies Night.

"Ze zijn allemaal onbewerkt en dat vond ik heel spannend. Dat vond ik heel confronterend. Ik heb de foto’s mogen zien, in totaal negen pagina’s met borsten en striae en alles. Ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het huisje van mijn kind en ik heb gevraagd of ze alsjeblieft niks willen bewerken en dat vind ik heel bijzonder."

You go girl!

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook