Famke Louise is er helemaal klaar mee

Ze is duidelijk boos.
Famke Louise is er helemaal klaar mee

Famke Louise is klaar met al het commentaar dat ze krijgt. De laatste tijd verschijnt de zangeres wat vaker zonder make-up op Instagram, en dat lijken fans niet allemaal te kunnen waarderen, tot grote ergernis van Famke zelf.

Kritiek

Dat Famke zich niks aantrekt van kritiek wisten we al, maar het is nieuw voor de zangeres om er ook daadwerkelijk op te reageren. Famke heeft er namelijk genoeg van en laat dat weten in een filmpje op Instagram. "Mensen hebben zoveel commentaar op mijn uiterlijk. Maar wees eens blij dat iemand een keer in zijn natuurlijke zelf op Instagram verschijnt. Moet ik een kilo make-up op mijn gezicht gaan smeren of zo?" reageert de vlogster duidelijk geïrriteerd.

Lees ook: Famke Louise onthult echte reden achter breuk management

Reactie

"Normaal reageer ik niet op mensen, maar het is ook nooit goed met jullie. Je kan zeggen wat je wil over mij, maar zie je mij boeien? Ik blijf gewoon nog steeds mezelf filmen zonder make-up", gaat Famke verder. "Elkaar afkraken online gaat je toch niet verder helpen. Ik ga nog ff naar de McDrive, kan mijn onderkin nog verder groeien, daaaag."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RapNieuwsTV (@rapnieuwstv) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f732af49c759', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });