Déze haarstijl maakt een enorme comeback

Oeh!

Lees ook

In vorig centennium hebben we nogal wat haarstijlen gekend, van de korte bob van Marilyn Monroe tot het getoupeerde haar van Madonna, alles is voorbij gekomen. Eén van die haarstijlen lijkt nu terug van weggeweest, want de 60's ponytail is back in the game.

Jaren 60

Met de opkomst van The Beatles en de trapezejurk van Yves Saint Laurent, zijn de jaren 60 een van de meest toonaangevende jaren geweest qua muziek en fashion. Sommige trends hebben we lang geleden begraven, anderen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds hot. We luisteren bijvoorbeeld nog steeds naar muziek van The Beatles en dragen nog steeds items van Yves Saint Laurent. Er zijn ook trends die na zoveel jaar weer een rentree maken, dit jaar is dat de 60's ponytail.

Lees ook: Door déze vijf trucs heb je nooit meer last van statisch haar

Celebs

Celebs zoals Kim Kardashian en Ashley Graham zijn dit jaar al gespot met de ouderwetse paardenstaart, waardoor de haarstijl populairder dan ooit is geworden. Celebrity-haarstyliste Justine Marjan besloot dat het tijd werd om een tutorial voor deze haarstijl te maken, want het ziet er makkelijker uit dan het is. Op haar Instagram kun je precies zien hoe zij de perfecte 60's ponytail creëert. Succes!

Bron: Popsugar | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook