Samantha 'Barbie' de Jong doet aangifte tegen beste vriendin

Wow...
Samantha 'Barbie' de Jong doet aangifte tegen beste vriendin

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft aangifte gedaan tegen haar beste vriendin Kimberly Botterlier. De blondine was zó boos dat ze besloot om naar de politie te gaan.

Roddels

Beste vriendin Kimberly zou namelijk nogal kwaad gesproken hebben over Samantha. Ze beweerde dat Barbie haar vriend wilde verleiden, abortus had laten plegen, geen miskraam had gehad en nog steeds drugs gebruikt. Dat schoot bij Barbie in het verkeerde keelgat. "Het zijn allemaal leugens. Volgens de politie is dit strafbaar!" reageert Samantha in Story.

Lees ook: Zien: de look-a-like moeder van Samantha 'Barbie' de Jong

Uitspraken

Samantha stond vorige week met haar mond vol tanden doen ze de uitspraken van Kimberly te horen kreeg. "Ik ben er kapot van", vertelt ze. Kimberly zou gezegd hebben dat Samantha de afgelopen tijd een zielig verhaal heeft opgehangen om maar niet te hoeven zeggen dat ze geen miskraam had gehad, maar opnieuw abortus had laten plegen.

"Dat is geen moment in me opgekomen. Ik wist meteen: dit kindje wil ik houden", zei Samantha destijds in Story. Maar Kimberly beweert dus anders. "Ik snap dat die klinieken er moeten zijn, maar je mag ze niet gaan zien zoals Sam ze ziet, als vervanger van een condoom."

Bron: Story | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73454d929a8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });