Fien Vermeulen emotioneel op Instagram

Wat erg...
Fien Vermeulen emotioneel op Instagram

Fien Vermeulen is momenteel te zien in Expeditie Robinson, waar ze hard vecht voor de overwinning. Wat wellicht niet iedereen weet, is dat de radio-dj 6.5 jaar geleden ook voor iets anders heeft moeten vechten: ze had kanker. Daar blikt ze in een emotionele Instagram-post op terug.

Steun

Fien is 6.5 jaar geleden genezen van kanker. Via Instagram bedankt ze haar familie voor de steun die ze destijds, en nu nog steeds, kreeg. "6.5 jaar schoon. Iemand vroeg me laatst, wat kanker voor mij betekent: tijd", schrijft Fien. "Mijn mama die na deze controle zegt: ik ben zo blij dat je er bent. De minuten die in mijn geheugen gegrift staan waarin mijn vader huilend naast mijn ziekenhuisbed zat en zei: het spijt me zo dat ik dacht dat je je aanstelde. Mijn zus tijdens de uren dat ze me in bad deed en mijn laatste haren van mijn hoofd veegde."

Lees ook: Omg: winnaar Expeditie Robinson per ongeluk verklapt?

Genezen

"De maanden dat ik doorraasde in een race voor een carrière en de signalen van mijn lichaam negeerde. De dagen die maanden en vervolgens jaren werden waarin ik vertrouwen terug kreeg in een toekomst. Tijd om tijdens dagen als deze even stil te staan bij herinneringen en om te relativeren. Tijd die mij gegeven is door deze lieve dokter Fijnheer. En tijd die wonden heelt, die soms weer even open gaan zodat je er over kunt praten. Vandaag neem ik een moment voor verdriet om wat is geweest en dankbaarheid voor alle dagen die ik heb. Tijd die anderen niet meer hadden. Morgen weer een nieuwe dag, wat een tijd om te leven", aldus Fien in een emotioneel bericht op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen91) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7347ed0dec1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });