Meghan Markle onthult iets heel schattigs over de kleine Archie

Awh!
Meghan Markle onthult iets heel schattigs over de kleine Archie

Het zoontje van Meghan Markle en prins Harry is alweer zes maanden oud. De kleine Archie groeit hartstikke goed en krijgt zelfs al zijn eerste twee tandjes, aldus mama Meghan.

Tanden

Op Instagram deelt het stel een filmpje van hun bezoek aan een buurthuis voor ex-militairen. The Duke and Duchess spelen gezellig met de aanwezige kinderen en op een gegeven moment doet de voormalig Suits-actrice een onthulling tegenover een kindje. Meghan: "Kijk jouw kleine tandjes. Archie heeft ook net twee tandjes!"

Lees ook: Wait, what?! Baby Archie nu al in de pub gespot

Groeien

Naast de eerste twee tandjes van hun zoon zou de kleine Archie ook al kunnen kruipen. Dit zou de Amerikaanse verteld hebben aan één van de aanwezige moeders. De vrouw in kwestie zei: "Mijn dochter is even oud als Archie en we hadden het over hun eten en dat onze beide kinderen zijn begonnen met kruipen. Ze is een heel gewone moeder en het voelde alsof ik met een vriendin aan het kletsen was."

We kunnen niet wachten op meer foto's van de kleine hartendief!

Bron: RTL nieuws, Instagram | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f92896d21d89', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });