Expeditie Robinson-kandidaat betrapt op valsspelen

Oh oh...
Expeditie Robinson-kandidaat betrapt op valsspelen

Expeditie Robinson-kandidaat Shary-An viel gisteren niet in de smaak bij kijkers van het programma. Tijdens een proef op Finalisteneiland zou ze volgens hen namelijk valsgespeeld hebben.

Kritiek

Fans zijn niet te spreken over dit seizoen van Expeditie Robinson. De vele bondjes maken het programma minder leuk om naar te kijken en de ene sterke speler na de ander moet het eiland verlaten. Nu komt daar ook nog eens bij er gisteren werd valsgespeeld door Shary-An, zo laten kijkers via Twitter weten.

Lees ook: Eva Cleven onthult in hoeverre Expeditie Robinson 'echt' is

Doorgestoken kaart

De deelnemers op Finalisteneiland kregen gisteren een lastige proef voor ogen. De deelnemers moesten liggend op hun rug hun voeten zo lang mogelijk van de grond houden. Wie met zijn voeten als eerste de grond aanraakt, keert terug naar de Eilandraad en moet Finalisteneiland verlaten.

Tim Coronel's voeten raakten uiteindelijk als eerste de grond. Hierdoor viel er een emmer met water naar beneden en ging Shary-An er met de winst vandoor. Shary-An sprong blij overeind toen Tim zijn emmer naar beneden viel, maar hoe kan het dat Shary-An's emmer niet omviel bij het aanraken van de grond?

Volgers kijkers is deze proef dan ook doorgestoken kaart. Op Twitter wordt er in ieder geval uitgebreid over nagepraat. Lees mee!

Bron & Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33ea0a5de70', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });