André Hazes over gevoelens voor Bridget Maasland

Hmm...

Lees ook

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André Hazes en zijn ex Monique Westenberg definitief op de klippen is gelopen. Een dag later kwam de zanger met een verklaring, waarin hij liet weten dat hij contact heeft met Bridget Maasland.

Prille fase

"We onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo stelde hij. Volgens Bridget was het nodig om hun prille liefde op deze manier naar buiten te brengen.

"Als je met iemand date en je bent allebei bekend, dan kan dat uitkomen terwijl ex-partners dat niet weten op voorhand. We wilden het vertellen voordat het via verhalen naar buiten zou komen."

Lees ook: André Hazes en Monique Westenberg bevestigen breuk

Reactie

Om nog méér roddels te voorkomen besluit André gisteravond dan ook om zijn kant van het verhaal in een Instagram-post uit te leggen. "Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander", vertelt hij.

"Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!", aldus André.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook