doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Column Rose Bertram: 'De volgende dag hebben we ons laten rondrijden in limousines'

It's her 25th birthday!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Column Rose Bertram: 'De volgende dag hebben we ons laten rondrijden in limousines'

Rose Bertram (25) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze woont samen met haar vriend Gregory van der Wiel en dochter Naleya (1) in Los Angeles en leeft daar the glamorous L.A. Life.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Een weekend Las Vegas

"Vorige week werd ik 25 en dat wilde ik op een speciale manier vieren. En met speciale mensen, een aantal vriendinnen uit Europa die eigenlijk nooit naar Amerika komen. Ik ben twee maanden bezig geweest met de voorbereidingen, want ik wilde er voor hen echt een bijzondere ervaring van maken. En dat is gelukt! Iedereen kwam naar Los Angeles en vanuit hier zijn we een weekend naar Las Vegas gegaan. Dat is maar veertig minuten vliegen, maar omdat nog niet iedereen elkaar kende, leek het me leuker om er een roadtrip van te maken. In een luxe partybus natuurlijk, met drankjes en muziek. Ik had voor iedereen sweatpants en tops laten customizen, met ‘Happy Birthday Rose’ erop. In Vegas had ik kamers en goodiebags geregeld, met daarin shampoos en conditioners van Balmain, skincare-producten van Foreo en leisure wear van Laboratorium. We maakten ons klaar in mijn suite en hadden een superbeautyavondje met een glam-team dat onze make-up deed. Daarna zijn we heerlijk gaan eten in de vipruimte van restaurant Catch. Ik kreeg een waanzinnig mooie taart en daarna hebben we natuurlijk flink gefeest."

Ongemakkelijk

"De volgende dag hebben we ons laten rondrijden in limousines. Het was allemaal net als in een film en het was precies hoe ik het wilde. Een aantal van mijn vriendinnen is ook moeder, veel hebben in België gewoon een baan van negen tot vijf. Ik wilde ze een ‘escape from reality’ geven, even niet nadenken, maar losgaan. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 25e dit zou kunnen doen voor mijn vrienden. Ik word zelf altijd wat ongemakkelijk van cadeautjes krijgen, ik maak veel liever andere mensen blij. Dat zij allemaal tijd vrijgemaakten om te komen, was het grootste cadeau. Deze verjaardag was de beste ooit, het was nog leuker dan ik had verwacht. En ik ga er nog lang van nagenieten: er was een videograaf mee, die alles heeft vastgelegd, dus ik heb heel veel om terug te kijken. Een deel daarvan komt straks ook op mijn YouTube- kanaal, ik wil aan iedereen laten zien hoe tof we het hebben gehad. Misschien zitten er ook nog ideeën tussen voor andere mensen die een speciale dag willen organiseren. Zelf denk ik stiekem ook al aan komende verjaardagen, je wil het toch iedere keer nog iets beter doen. Maar eerst maar eens bijkomen van dit feestje. Ik ben nu tenslotte ook alweer een jaartje ouder..."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');