Pijnlijk: Julia Tan breekt rugwervel tijdens Concentrate’s Blindspot

Dat was even schrikken.

Monica Geuze ging op blind date met niemand minder dan Ed Sheeran, moest Dave Roelvink aquarobics geven aan bejaarde vrouwen en stond Kaj Gorgels opeens op het podium tijdens een liveshow van Idols. Deze keer was het de beurt aan Julia Tan, die voor Concentrate's Blindspot mee werd genomen. Alleen liep deze aflevering niet bepaald goed af…

Waterfobie

De dochter van RTL-presentator Humberto Tan was begin deze maand te gast in de YouTube-serie, waar ze na lange tijd geblinddoekt te zijn, opeens op een enorm hoge duikplank in het zwembad. En dat zag de krullenbol niet helemaal aankomen.

Voordat ze geblinddoekt werd, liet ze namelijk weten 'waterfobie' te hebben. "Ik durf de zee niet in. En een tijdje geleden durfde ik ook het zwembad niet in." Julia vermijdt de zee en zwembaden op vakantie dan zoveel mogelijk.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Humberto Tan er nu uit

Gebroken rugwervel

Helaas voor haar had de productie geen rekening met haar fobie gehouden en dus werd Julia naar het Sloterparkbad in Amsterdam gebracht, om daar vervolgens van een 10 meter hoge duikplank af te springen. Na lang twijfelen en wat tips & tricks van een expert, besluit Julia toch de sprong te wagen. Op het moment dat ze boven komt drijven, geeft ze al aan dat de sprong behoorlijk pijn deed. Toch lijkt er daarna niet veel aan de hand te zijn. Totdat ze thuiskomt.

Eenmaal thuis is de pijn zo hevig, dat Julia naar het ziekenhuis moet. Daar blijkt dat ze een rugwervel gebroken heeft. En daar is niet alleen Julia van geschrokken. Zo heeft RTL laten weten maatregelen te nemen. "We gaan kritischer beoordelen welke confrontaties we wel en niet gepast vinden voor de opnames van Blindspot."

Bron: AD | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws