Anna Nooshin openhartig over relatiebreuk

Ai!

Lees ook

Anna Nooshin is in ELLE openhartig over de nadelen van haar bekendheid. Daarnaast vertelt ze voor het eerst over de breuk met haar ex Danny Roumimper. In dezelfde periode stopte de YouTube-ster namelijk met vloggen en dit deed ze bewust. Nu onthult Anna waarom.

Anna

De Instagram-ster: "Ik begon op YouTube met persoonlijke vlogs en daar ben ik vorig jaar een tijdje mee gestopt. Dat was in de periode dat het uit ging met Danny. Dat waren grote klappen." De reden hiervoor was omdat ze naar eigen zeggen niet iemand is die huilend voor een camera gaat zitten. "Omdat dit te kwetsbaar was, nam ik even afstand van mijn vlogs."

Volgens Anna is het extra lastig dat mensen vaak denken haar te kennen, maar uiteindelijk helemaal niets van haar weten. Deels noemt ze dit haar eigen schuld, omdat ze besloot haar verdriet na haar breuk niet te delen aan haar volgers. "Dan neem je een stukje weg bij je kijkers. Het is logisch dat ze de gaten en het mysterie vervolgens gaan invullen met eigen gedachtes. Ik snap waar dat vandaan komt."

Lees ook: Anna Nooshin maakt korte metten met zwangerschapsgeruchten

Slikken

Daarnaast vertelt de blogger over de nadelen van haar bekendheid. "Dat je alles moet slikken, omdat je ervoor hebt gekozen om in de publieke belangstelling te staan. Dat stukje was ik vergeten", zegt ze. "Dat je als bekend persoon het recht verliest om nog gewoon mens te zijn. Dat je alles moet slikken. Daar heb ik nooit bij stilgestaan, dat dat zo werkt."

Bron: RTL nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook