André Hazes onthult waarom hij Monique via WhatsApp vertelde over nieuwe liefde Bridget

Oké.

Lees ook

Afgelopen week stond compleet in het teken van de prille liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland. Afgelopen weekend maakte het kersverse koppel bekend verliefd te zijn en te daten. Dit een dag nadat duidelijk werd dat André en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Over zijn nieuwe liefde lichtte de zanger zijn ex Monique in via WhatsApp

WhatsApp

Vandaag onthult de zanger voor het eerst waarom hij besloot zijn ex op deze manier in te lichten. "Ik was een heel weekend in België aan het werk. En ik had contact met Bridget wat mijn goed recht is, want we zijn uit elkaar. Maar ik werd 's ochtends wakker en realiseerde me dat ik dit wel moest gaan vertellen. En dat is puur omdat iemand zou lullen en dat ze het dan te horen krijgt van iemand anders. En ik merk ook dat ik het contact leuk vind en dat ik haar ook leuk vind. En ik vind dat gewoon netjes om tegen de moeder van mijn kind te vertellen", aldus André.

Lees ook: André Hazes en Bridget Maasland voor het eerst samen gespot

Bedoeling

De ex van Monique voegt hieraan toe het allemaal goed te bedoelen en dat hij wilde aangeven dat hij door is gegaan. "Ik had het ook niet hoeven doen, maar dat was voor mijn eigen gevoel goed. Wat had ik dan moeten doen? We wilden niet dat het zomaar uit zou komen en dat ik dan een lul zou lijken. Dus we hebben dat expres zelf gedaan."

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook