Jaimie Vaes onthult hoe ze na bevalling zo snel back in shape kwam

Wow!

Lees ook

Deze maand sieren Jaimie Vaes en zoontje Lío Zion Vaes Scholten de cover van het tijdschrift Glamour. In een interview onthult de kersverse moeder hoe ze haar bikinilijf in no time terug kreeg na de geboorte van zoon Lío.

Body

Jaimie heeft een prachtig figuur. Tijdens haar zwangerschap kwam ze net als iedereen aan, maar al heel snel waren de kilo's er bij haar af. Hoe dan, vragen haar volgers zich massaal af. "Dat vraagt iedereen, maar ik heb echt niets gedaan. Ik heb bijna alles gegeten wat ik wilde, maar niet voor twee trouwens. Daarnaast ben ik niet naar de sportschool gegaan en ik heb geen speciaal dieet gevolgd. Het was er binnen een week af eigenlijk. Ik heb er niets voor hoeven doen, het ging gewoon vanzelf", aldus de verloofde van Lil' Kleine.

Lees ook: Jaimie Vaes vertelt voor het eerst over heftige bevalling

Zwanger

Daarnaast vertelt Jaimie dat ze het heel bijzonder vond om zwanger te zijn, maar ook heel blij was toen dit weer voorbij was. Ook legt ze uit hoe de taakverdeling in huis is en wat voor soort vader Jorik is voor hun kleine Lío. Jaimie sluit het interview af met een mooie boodschap voor de kleine. "Ik wil hem meegeven dat hij altijd mensen moet behandelen zoals hij zelf behandeld zou willen worden."

Bron: Glamour | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook