Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde foto van Archie

Awh!
Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde foto van Archie

Prins Charles mag vandaag 71 kaarsjes uitblazen. Dit feest wordt groots gevierd in Buckingham Palace, maar ook op Instagram!

Foto

Ter ere van deze bijzondere dag delen Harry en Meghan een nooit eerder vertoonde foto van hun kleine spruit op Instagram. Op de foto is prins Charles te zien met zijn zoon en kleinzoon. Ze kijken trots naar de kleine Archie die in de handen van Harry ligt. Archie draagt een witte kanten doopjurk en de prachtige foto is in zwart-wit.

"Van harte gefeliciteerd Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Wales - Vader, zoon en kleinzoon", aldus The Duke and Duchess of Sussex.

Lees ook: Baby Archie blijkt nu al een trendsetter te zijn

Kleinkinderen

Ook William en Kate delen een aantal schattige kiekjes voor de verjaardag van prins Charles. "Wij feliciteren de prins van Wales van harte met zijn verjaardag!", staat erbij geschreven. Drie prachtige foto's in kleur.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f929102d18ba', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });