Dit is waarom EOTBDD-Terror Twins Sharon en Esmee ruzie hebben

Oei...

De eens zo hechte reality-twins Sharon en Esmee zijn tegenwoordig nog maar amper samen. Er zou zelfs helemaal geen contact meer tussen de dames zijn. Esmee vertelt aan Shownieuws welke druppel de emmer deed overlopen.

Geen contact

Eerder deze week zagen we al op Sharons Instagram Stories dat ze haar zus nog maar amper ziet. In een Q&A beantwoordde ze de veelgestelde vraag of er iets speelt tussen haar en Esmee. Een écht antwoord op die vraag kregen we toen nog niet, maar Sharon reageerde wel het volgende: "Ze blijft altijd wel mijn lieve nummer één zus, maar op dit moment leiden we ieder ons eigen leven."

Esmee wilde daarentegen wel reageren op de kwestie. In een interview met Shownieuws doet ze haar verhaal. "Tot ons zeventiende jaar zijn wij dag en nacht samen geweest, waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven, tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen."

Lees ook: Wat is er aan de hand tussen EOTBDD's Sharon en Esmee?

Onderlinge strijd

"Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij", gaat ze verder. "Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan zij. Omdat ze zo onzeker is, kijkt ze tegen mij op en maakt ze d'r elke keer weer een strijd van. Als we dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt", aldus Esmee over haar zus.

Wel hoopt Esmee dat het snel weer goed komt. "Ik vind het zelf heel erg. Ik weet dat als Sharon verandert, dat het dan goed kan komen. Het liefst wil niet aan relaties denken en gewoon die bekendheid voorzetten. Alles wil ik met haar doen, de wereld rondreizen en ga zo maar door. Maar dan moet ze wel veranderen."

Hopelijk komt het snel goed tussen de zusjes!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws