Dave Roelvink vertelt voor het eerst over breuk met Julia Mekkes

Awh!

Lees ook

Dave Roelvink en zijn inmiddels ex-vriendin Julia Mekkes lieten tweeënhalve week geleden weten uit elkaar te zijn. Dit nieuws kwam behoorlijk onverwachts, want de twee hadden kort daarvoor nog samen een huis en een hond gekocht. Voor het eerst vertelt Dave openhartig over de breuk.

Dave

"Het is een lastige periode. Ik heb leukere dagen gekend. Ik heb het er wel echt heel moeilijk mee soms. En soms ben je het weer even vergeten, maar het is nooit leuk als het uitgaat met je meisje. Het is een beetje een soort rouwproces zeggen ze, dus dat is klote", aldus de oudste zoon van Dries Roelvink.

Zijn vriend, volkszanger Yves Berendse, staat Dave bij tijdens dit interview. "Ik denk dat iedereen die liefdesverdriet heeft of in klote situaties komt in zijn leven gewoon lekker naar buiten moet gaan. En je vrienden moet opbellen en de stad in. Dus wat dat betreft heeft hij aan mij wel een goeie", voegt Yves eraan toe.

Lees ook: Heftig: Dave Roelvink en vriendin Julia Mekkes uit elkaar

Julia

De oudste Roelvink-telg was vier jaar samen met zijn Julia. Nadat Dave alle foto's op Instagram van hun samen verwijderde draaide de geruchtenmolen direct op volle toeren. Niet veel later deelde de strafrechtadvocate een bericht op Instagram met de mededeling dat het stel inderdaad uit elkaar was.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook