Famke Louise over mental breakdown

Awh!

Lees ook

Famke Louise stond afgelopen zaterdag met een uitverkochte show te stralen in Paradiso. In een interview met FunX vertelt Famke na afloop van de show hoe ze vond dat het ging en doet de artiest ook een zeer opvallende uitspraak.

Mental Breakdown

Tegen het einde van de show werd de zangeres een beetje emotioneel en nu legt ze uit waar dit vandaan kwam. "Ik heb echt een hectische dag gehad vandaag. Op een gegeven moment had ik een soort van mental breakdown. Ik heb de hele middag gehuild, omdat ik dacht 'straks ga ik falen en lukt het niet'. Ik wilde gewoon zo graag presteren", aldus Famke.

"Ik wilde het gewoon zo graag goed doen en wilde geen fouten maken. Bij de repetities ging er echt van alles fout, maar ik ben blij nu want het ging f*king goed", voegt de 20-jarige zangeres er trots aan toe.

Lees ook: Famke Louise is er helemaal klaar mee

Powerwoman

Vorige week bracht Famke een nieuwe track uit, genaamd powerwoman. Toen haar gevraagd werd waar de inspiratie voor deze track vandaan kwam, antwoordde ze trots dat ze zichzelf een powerwoman vindt. "Ik vind mezelf gewoon een powerwoman, omdat ik voor mezelf heb gekozen", aldus Famke.

We couldn't agree more girl.

Bron: FunX | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook